Sally Bauerskolan F-6

Lite fakta om skolan:
Sally Bauer Skolan f-6 är en fristående grundskola där vi har idrott, hälsa och miljö som profil.

Som elev på Sally Bauer Skolan har du också simning på schemat en gång i veckan. Då simmar du på Filbornabadet med erfarna tränare.

Skolan har funnits sedan 1996 och vi ligger i anslutning till Filborna Arena och naturområdet Barnens skog

Vi är en liten skola och har idag cirka 107 elever från förskoleklass till och med sjätte klass.

Hos oss på Sally Bauer Skolan sätter vi värdegrunden högt och detta genomsyrar det dagliga arbetet med eleverna. Vi arbetar också förebyggande för att eleverna ska få en trygg, trivsam och lärorik skolsituation.

Vi sätter målen högt och vi arbetar för att våra elever ska komma väl förberedda till högstadiet.

På Sally Bauerskolan har vi även ett fritishem. Det öppnar kl 6.30 och stänger kl. 17.30. Här finns möjlighet till frukost och mellanmål. På eftermiddagarna finns flera aktiviteter att välja på. Frågor om fritids svaras på av Nadia.Eversholt@Sallybauer.com.

Varför ska man välja Sally Bauerskolan f-6?

Jag tycker om min förskola, jag har många kompisar. Fröknarna är snälla och vi får leka mycket ute i trädgården. Jag tycker det är roligt att vi får åka och bada. Vi går till skogen och leker ibland. Mamma och pappa tycker det är bra fröknar och att jag lär mig mycket på förskolan.
Victor.

Sally Bauer är en jätterolig skola.
Vi gör jättemycket aktiviteter och jag har många kompisar och bra lärare.
Kajsa

Jag tycker om att gå på Sally Bauerskolan för att man får kompisar väldigt snabbt. Och att det är väldigt snälla fröknar. Det är också bra regler, tillexempel att man inte får slåss. På rasterna är det alltid minst två fröknar ute om det händer något.

Sally Bauerskolan F-6
Filbornavägen 103