Information om ansökan och intag.

Så här fungerar det med att ställa sitt barn i kö till någon av Sally Bauerskolorna.

När det gäller intresseanmälan är det två olika ansökningar, en om man söker till F-6-skolan och en till 7-9-skolan. Vill du ställa ditt barn i kö till både F-6 och 7-9 måste du alltså skicka in två intresseanmälningar.

Anmälan görs alltid digitalt via hemsidan.

Sally Bauerskolornas intagningsprinciper grundar sig på följande :

Elever som går på Sally Bauerskolan F-6 har automatiskt en plats på 7-9. Elever som står i kö till någon av skolorna och har syskon som redan går på den aktuella skolan har s.k. syskonförtur.

I övrigt är det köplacering som gäller, dvs ansökningsdatumet.

Vi tar varje år in 46 elever i årskurs 7.

Från vecka 6 mejlar vi ut om ett platserbjudande till de 46 första i kön. Om någon då tackar nej till sin plats kontaktar vi er löpande enligt er placering i kön.

I din ansökan till oss ska du fylla i både ditt mobilnummer och din mejladress. Om du någon gång ändrar dessa uppgifter måste du meddela respektive skola dina ändringar så att vi har möjlighet att nå er.

När ni skickar in er ansökan till någon av Sally Bauerskolorna innebär det att era personuppgifter kommer att registreras hos oss i våra kösystem.

Vi sparar uppgifterna till den dag ditt barn går ut åk 9, oavsett om de kommer att gå på skolan eller inte. Anledningen är att vi ska ha möjlighet att kontakta er om vi får ett avhopp och vill erbjuda ert barn en plats på skolan. Om ni vill att vi raderar era uppgifter måste ni kontakta skolan.

Har du frågor angående ditt barns placering mejlar du

F-6 skolan Barbro Persson: barbro.persson@sallybauer.com

7-9 skolan Stefan Widtfeldt: stefan.widtfeldt@sallybauer.com